Welkom terug!

Welkom op de nieuwe website van HYROX Venlo!

HYROX Venlo is powerd by Tap-Out. Dat wil zeggen dat je krijgt wat je van Tap-Out kunt verwachten, maar dan in een nieuw jasje.

 

Nadat we langere tijd gevestigd zijn geweest op de marconistraat werd het tijd voor iets nieuws. Daarom zijn we afgelopen november verhuisd naar onze nieuwe locatie bij de Noorderpoort in Venlo.

 

Deze locatie bied ons verschillende mogelijkheden, zo is het kantoor en de kantine verwarmd! Dat betekend dus lekker warm koffie drinken.

Daarnaast heeft de nieuwe locatie een gezelligere uitstraling waardoor het familiegevoel wordt versterkt.


Wat is HYROX?

HYROX is een indoor competitie waar functionele oefeningen en uithoudingsvermogen gecombineerd worden. De competitie begint met 1 km rennen, gevolgd door 1 functionele oefening. Deze reeks word acht keer herhaald.

Het unieke aan HYROX is dat iedereen van verschillende atletische en fitness achtergronden aan de competitie mee kunnen doen. 

Wereldwijd is de competitie precies hetzelfde en geeft het atleten de kans om het tegen elkaar op te nemen. Atleten krijgen met HYROX de kans om zichzelf te meten en hun tijden te verbeteren.

 

Deze gedachtegang hebben wij omgezet in een trainingsprincipe waarmee we het hele lichaam topfit maken. HYROX kun je dan ook trainen ongeacht of je mee doet aan de wedstrijd.


Jolanda,  51 (lid sinds 2018)

"Je wordt ECHT fitter. Je kunt jezelf enorm uitdagen om beter te worden. Het is laagdrempelig en voor ieder niveau. Een mooie combinatie tussen kracht en uithoudingsvermogen."

Sophie, 16 (lid sinds 2022)

“Doordat een vriendin van mij sprak over Hyrox ben ik meegegaan. Ik ben sindsdien niet meer gestopt omdat ik het heel erg leuk vindt.”

Monique, 44 (lid sinds 2022)

"Geen steriele sportschool, waar je een uurtje aan de apparaten hangt. Maar grensverleggende workouts. Begeleiding die mij net ff dat zetje geven om door te gaan of laten ervaren dat je meer kunt als je denkt."

Jasper, 24 (trainer sinds 2015)

"HYROX is voor mij de ultieme manier om mezelf en anderen tot het uiterste te drijven. Ik vind het dan ook leuk om mensen te laten ervaren waar ze toe in staat zijn."


De lessen

Tijdens de lessen wordt je op je eigen niveau uitgedaagd. De lessen zijn gericht op functionaliteit, ofwel: het lichaam fysiek en mentaal sterker maken zodat je er niet alleen in de sport, maar ook in het dagelijks leven voordeel bij hebt. Hierbij houden we rekening met ieders niveau. Zo train je samen met beginners en veteranen.

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom op de HYROX lessen.

 

Op het lesrooster staat niet alleen HYROX, ook de bekende circuit- en boks trainingen zijn terug te vinden. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om te powerliften en de hardlooptechniektraining te volgen. 


De 'welkom terug' actie

Graag nodigen we je uit voor een proefles, zo kun je ervaren wat HYROX is op onze nieuwe locatie. Mocht je weer lid willen worden hebben we een leuke deal. Omdat we je graag weer bij ons zien sporten, krijg je de eerste maand GRATIS. Dit wil zeggen dat je kan trainen conform je lidmaatschap, maar dan helemaal gratis. Wil je meer informatie over deze deal of wil je een proefles inplannen? Meld je dan nu aan via de knop hieronder!


Over ons

Bij Hyrox Venlo geloven we in de kracht van sporten. Onze missie is om mensen te inspireren en motiveren om een gezonde en actieve levensstijl te omarmen. We bieden een breed scala aan sportlessen die geschikt zijn voor alle niveaus en doelen. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren op jouw weg naar een fittere en gezondere versie van jezelf. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk sporten kan zijn!