Lesrooster

Bij Hyrox Venlo hoef je nooit te wachten op die ene speciale dag voor je favoriete training. Wij wijden ons, als enige in Nederland, namelijk volledig aan het HYROX trainingsprincipe en bieden elke dag minstens één HYROX-training aan. Zo kun jij je training plannen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

 

Of je nu een beginner bent die zijn fitnessdoelen nastreeft of een doorgewinterde atleet die graag zijn prestaties wil verbeteren, ons lesrooster biedt dagelijks een uitdagende en leuke HYROX (gerelateerde) training die perfect past bij jouw schema.

 

Klaar om jezelf uit te dagen, elke dag opnieuw? Ontdek via onderstaande button ons dagelijks lesrooster en bereid je voor op een reis naar kracht, uithoudingsvermogen en persoonlijke overwinningen!


Sportactiviteiten

Naast het standaard lesrooster van HYROX Venlo is het mogelijk om activiteiten te boeken. Dit kan zijn voor bedrijven, vriendengroepen enzovoorts. Hierbij is het goed om te weten dat er altijd maatwerk wordt geleverd. Maak jouw wensen dan ook kenbaar bij een aanvraag. Via onderstaande button wordt een overzicht geschetst van alle 'standaard' activiteiten van HYROX Venlo.