Over ons

Bij Hyrox Venlo geloven we in de kracht van sporten. Onze missie is om mensen te inspireren en motiveren om een gezonde en actieve levensstijl te omarmen. We bieden een breed scala aan sportlessen die geschikt zijn voor alle niveaus en doelen. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren op jouw weg naar een fittere en gezondere versie van jezelf. Kom langs en ervaar zelf hoe leuk sporten kan zijn!


Het team

Jasper sport al zijn hele leven, hij is bedreven in de vechtsport, fitness en uiteraard HYROX. Als trainer heeft hij veel ervaring met diverse doelgroepen zowel in de reguliere- als in de breedtesport.

"HYROX is voor mij de ultieme manier om mezelf en anderen tot het uiterste te drijven. Ik vind het dan ook leuk om mensen te laten ervaren waar ze toe in staat zijn."

- Jasper

Dé hardlooptrainer van Venlo en omstreken. Daniel krijgt iedereen aan het hardlopen. Door zijn manier van lesgeven en de kennis die hij heeft is hij in staat om iedereen (ook met blessure) optimaal te laten hardlopen.

"Hardlopen is voor mij de basis van mijn trainingsprogramma. Doordat ik HYROX  doe wordt het lopen alleen maar beter. Dit zou elke hardloper dan ook moeten doen."

- Daniel

Door de diversiteit van HYROX is een training nooit eentonig. Susan vindt het dan ook het leukste om terug te krijgen van sporters dat ze een makkelijker leven hebben gekregen, zowel fysiek als mentaal.

 

"Ik vind (bijna) alle sporten leuk. HYROX is voor mij de sleutel naar een vast doel. Omdat er veel elementen in HYROX terugkomen kan ik mijn favoriete sporten blijven doen in aanloop naar een wedstrijd."

- Susan


"Er hangt een fijne en daardoor voelde ik me meteen op mijn gemak. De lessen zijn gevarieerd en uitdagend. De trainers denken graag met je mee en dagen je elke les weer uit om tot het uiterste te gaan."

- Vanessa, 24 (lid sinds 2021)


Het wedstrijdteam

Hyrox Venlo heeft als wens om atleten naar wedstrijden te brengen en het beste uit zichzelf te laten halen. Die ambitie is er al sinds we de deuren geopende in 2019 en sinds 2022 hebben we een eigen wedstrijdteam. Hiermee is er een langgekoesterde wens in vervulling gegaan.

 

De opzet van dit wedstrijdteam is om de atleet maximaal te ondersteunen in het bereiken van hun doelen. Hyrox Venlo heeft een multidisciplinaire werkwijze wat uitstekend past bij de doelstellingen die samen met de atleten worden bepaald. Met de kennis van Hyrox Venlo hopen we iedere atleet naar een hoger niveau te kunnen tillen.

 

Het doel is om onze atleten zoveel als mogelijk te faciliteren zodat zij zich volledig kunnen focussen op het worden van een nog betere atleet op zijn of haar beste niveau.


Onze opdrachtgevers