"𝘛𝘰𝘨𝘦𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘸𝘦 𝘸𝘪𝘭𝘭 𝙘𝙤𝙣𝙦𝙪𝙚𝙧 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨."

with HYROX Venlo

Vindt jij het ook tijd voor verandering? Wil jij gezonder leven en lekker met je lichaam en geest aan de slag? Of ben je al goed op weg maar ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw wake-up call!

 

Iedereen heeft weer nieuwe doelen gesteld voor 2024. Jij ook?

Samen met jou gaan wij jouw doelen bereiken.

 

Wij zijn op zoek naar 10 Venlonaren die klaar zijn voor de volgende stap. Dit kan de eerste stap naar een gezonder leven zijn, of een nieuwe uitdaging in de sport.

 

Graag gaan wij met jou aan de slag om die doelen te bereiken.

Zien we jou snel bij HYROX Venlo?


"I don't have dreams, I have goals."

- Harvey Specter


Nieuwjaarsactie

Wanneer jij lid wordt in Januari 2024, dan krijg jij jouw eerste maand helemaal gratis!

Wist je trouwens dat je bij ons maandelijks kan opzeggen?

Wacht dus niet te lang en schrijf je in voor een gratis proefles.

Wat mag je verwachten?

Bij Hyrox Venlo besteden we veel aandacht aan de community, onze 'familie'. Hierbij is iedereen welkom en is iedereen gelijk. Of je een doorgewinterde sporter bent of net gaat beginnen, we trainen samen. Door elkaar te helpen en motiveren zijn we in staat om allemaal net een stapje verder te zetten of een tandje harder te gaan. Hierdoor kunnen wij verbetering garanderen!

 

Wij werken met een vast rooster, deze zie je HIER. Daarnaast is het mogelijk om elke maand deel te nemen aan een special of een evenement en heb je de vrijheid om zelfstandig te trainen. Onze trainers vinden houdingen en veiligheid het belangrijkste (Mission first, Safety always.), op deze manier verlagen we de kans op blessures significant.

 

Wil je meer lezen over ons en wat onze leden van ons vinden? Kijk dan gerust verder op onze website. Wil je contact met ons opnemen of wil je een gratis proefles aanvragen? Klik dan op de link hieronder.


Ervaringen van onze leden

Jolanda,  51 (lid sinds 2018)

"Je wordt ECHT fitter. Je kunt jezelf enorm uitdagen om beter te worden. Het is laagdrempelig en voor ieder niveau. Een mooie combinatie tussen kracht en uithoudingsvermogen."

 

Sophie, 16 (lid sinds 2022)

“Doordat een vriendin van mij sprak over Hyrox ben ik meegegaan. Ik ben sindsdien niet meer gestopt omdat ik het heel erg leuk vindt.”

 

Monique, 44 (lid sinds 2022)

"Geen steriele sportschool, waar je een uurtje aan de apparaten hangt. Maar grensverleggende workouts. Begeleiding die mij net ff dat zetje geven om door te gaan of laten ervaren dat je meer kunt als je denkt."

 

Jasper, 24 (trainer sinds 2015)

"HYROX is voor mij de ultieme manier om mezelf en anderen tot het uiterste te drijven. Ik vind het dan ook leuk om mensen te laten ervaren waar ze toe in staat zijn."

 


Ben jij er klaar voor om fitter te zijn en doelgericht te trainen?