Kamp Wagenmakerij

Ben jij op zoek naar een geweldige uitdaging? Dan is Kamp Wagenmakerij echt iets voor jou!


Geïnspireerd door de militaire achtergrond van het kader van Kamp Wagenmakerij zoeken zij jouw grenzen op. Het 12 uur durende programma staat in het teken van onder andere
 (persoonlijk)leiderschap, samenwerking en doorzettingsvermogen. Tijdens dit evenement mag je verwachten dat je fysiek en mentaal op jouw kunnen wordt uitgedaagd. Met als doel jouw grenzen te verleggen.

De eerst volgende editie vindt plaats op 28 september 2024!


Kernwaardes

Binnen Kamp Wagenmakerij wordt gewerkt met vier kernwaardes. Deze kernwaardes geven aan wat de organisatie belangrijk vindt en wat we van elkaar en de deelnemers mogen verwachten. Als deelnemer wordt je op basis van deze kernwaardes getoetst. De kernwaardes van Kamp Wagenmakerij zijn:

kracht: mentale en fysieke hardheid om door te gaan waar andere stoppen.

discipline: doen wat je zegt of van je verwacht wordt ook als niemand kijkt.

respect: er in geloven dat iedereen er toe doet en van gelijke waarde is.

verbondenheid: de groep boven jezelf stellen en volledig op elkaar vertrouwen.


12 uurs evenement

Zoals gezegd is Kamp Wagenmakerij een evenement waarin je 12 uur lang fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. Het programma en de planning blijft geheim -je ervaart vanzelf wat je gaat doen-. Waar je vanuit mag gaan is dat je 12 uur onder de pannen bent. ongeveer... Een ding is zeker. Je wordt altijd uitgedaagd om alles eruit te halen wat erin zit!